Bent u op zoek naar een Solid Surface waskom?

Is een Solid Surface waskom of wasbak iets voor u? Wij bieden diverse modellen solid surface opzetkommen. Zo hebben wij diverse ovale en ronde opzetkommen en rechthoekige en vierkante opzetbakken. Van simpel en strak, naar uitdagend en uniek. Onze kommen zijn gemakkelijk te installeren en onderhouden en zijn een echte blikvanger in elke badkamer. Tevens kan er ook voor gekozen worden om een dubbele wasbak naast elkaar te plaatsen. Bekijk op onderstaande link onze standaard collectie en ga opzoek naar de ideale design wasbak. Wilt u echt iets speciaals en unieks? Dan behoort een maatwerk waskom ook tot de mogelijkheden!

Waarom een Solid Surface waskom?

Een Solid Surface waskom is een lust voor het oog

Een solid surface opzetkom is de laatste jaren enorm populair geworden. Dat is niet voor niets. Het materiaal Solid Surface biedt ongekende mogelijkheden betreft design en ontwerp. De keuze uit verschillende vormen en maten maakt het mogelijk om voor iedere badkamer een geschikte solid surface waskom of wasbak te vinden. Ons standaard assortiment biedt onder andere ovale opzetkommen, ronde opzetkommen, rechthoekige wasbakken en vierkante wasbakken. Binnen deze type waskommen zijn er ook diverse afmetingen en modellen verkrijgbaar. Onze standaard opzetkommen hebben mooie strakke vormen en een matte uitstraling. Door de matte en strakke uitstraling en diverse vormen zijn ze toepasbaar in vrijwel iedere badkamerstijl. Zo kunt u gaan voor een klassieke of moderne opzetkom en is er voor ieder wat wils.

Solid Surface waskom rond

Een Solid Surface waskom is ideaal in gebruik en onderhoud!

Onze waskommen zijn tijdloos, stijlvol, gemakkelijk te reinigen en onderhouden. Onze gestandaardiseerde kommen hebben allen ronde binnenhoeken waardoor vuil niet in hoekjes kan blijven hangen en de kommen en bakken gemakkelijk schoon te maken zijn. Door de niet-poreuze samenstelling zijn onze opzetkommen vlek- en vochtbestendig, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Tevens is het materiaal massief en is het uiterst hygiënisch en bacterie-werend. Naast het feit dat afgewerkte producten vaak een lust zijn voor het oog, nodigt het materiaal uit om aangeraakt te worden. Het voelt prettig aan wat het een ideaal product maakt om te gebruiken. Door ons specialisme zijn wij tevens ook in staat beschadigingen bij te werken! Zo haalt u met een Solid Surface design waskom een duurzaam product in huis waar u jaren lang plezier van heeft.

Bekijk hier de eigenschappen van Solid Surface. 

Gebruik en Onderhoud Solid Surface

Met Solid Surface waskommen zijn mogelijkheden legio

Onze collectie biedt verschillende mogelijkheden. Mocht uw gewenste vorm of maat er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op. Doordat wij productie in eigen beheer hebben kunnen vrijwel elke vorm voor u maken. Onze opzetkommen worden van de beste kwaliteit Solid Surface gemaakt. Zo werken wij met gerenommeerde Solid Surface merken als Corian®, HI-MACS® en Betacryl® en is het mogelijk om naast de gestandaardiseerde waskom tevens Solid Surface maatwerk te verkrijgen van hetzelfde Solid Surface materiaal. Zo ontstaat er geen kleurverschil tussen de Solid Surface producten onderling en creëert u een uniforme uitstraling tussen verschillende badkamer elementen. Deze merken Solid Surface vergelen niet! We nodigen u graag vrijblijvend op afspraak uit in onze fabrieksshowroom in Asten om uw ideeën met ons te delen!

Heeft u interesse? Neem dan hier contact met ons op!

Solidz Defiant Square

Maatwerk in eigen beheer

Klik op onderstaande link om een afspraak te maken.

Profiteer nu van onze Solid Surface deals

Maak nu gebruik van onze scherpe aanbieding. OP=OP. Geregeld hebben wij unieke solid surface producten voor een extra scherpe prijs. Zo kunt u op onze Solid Surface deals pagina profiteren van éénmalige designobjecten of kunt u profiteren van extra scherpe aanbiedingen omdat wij onze collectie verfrissen. Trends veranderen, en wij veranderen daarom mee.

Op onze Solid Surface Deals pagina vindt u naast aparte witte design waskommen ook enkele zwarte Solid Surface waskommen en vrijstaande wasbakken. Naast deze aparte wasbakken vindt u er diverse design baden in zowel wit mat Solid Surface als eveneens zwarte Solid Surface baden. Tevens vindt u er vrijstaande wastafels met schappen waarin u uw handdoek gemakkelijk kunt opbergen. Het voordeel van een design Solid Surface fontein is dat u deze vrij in de ruimte kunt zetten.

Een Solid Surface wastafel? Volledig naadloos?

Wij bieden bijpassend maatwerk! Door het gebruik van kleur kunt u uw badkamer een bepaalde stijl geven die u voor ogen heeft. Zelfs indien u een opzetkom uitgevoerd wilt hebben in één van de nieuwste Corian of HI-MACS kleuren met marmer structuren en betonlook is dat bij ons mogelijk! De nieuwe kleuren zijn te vinden op onderstaande links. Indien u vragen heeft en/of een ontwerp kunt toesturen kunnen wij u vrijblijvend adviseren:

CORIAN KLEUREN

HI-MACS KLEUREN

Italiaanse design kranen van Giulini G.

Met onze design kranen van Italiaanse kwaliteit kunt u uw Solid Surface element helemaal af maken. Bekijk hier onze Italiaanse designkranen van Giulini G. Net als Solidz gaat Giulini G voor kwaliteit, het creëren van een beleving en het zoeken naar de juiste ‘fit’. Zo zorgt Giulini G ervoor dat vrijwel iedere droomkraan gemaakt kan worden.

HI-MACS Solidz Defiant Rectangle
bathroom-black-and-white-blur-615326 (1)