Onze Solid Surface wastafels worden geheel op maat voor u gemaakt.

Solidz presenteert u diverse lijnen van gestandaardiseerde wastafels waarbij eventueel maatwerk zorgt voor een geweldige Solid Surface oplossing. Doordat Solidz uitsluitend werkt met de beste Solid Surface merken als Corian en Hi-Macs vergelen onze producten niet en staan wij garant voor de beste kwaliteit en lange levensduur. Heeft u een speciale wens of bent u opzoek naar ècht maatwerk of een design wastafel? Wij kunnen vrijwel elke Solid Surface wastafel, waskom of wasbak voor u op maat maken. Onze standaard wastafels hebben een witte strakke matte afwerking. Eventueel is zijdeglans ook mogelijk. Zelfs een wastafelblad vervaardigd in een bepaalde Corian of HI-MACS kleur is bij ons mogelijk. Ook kunnen we complete wastafelmeubels bekleden met Solid Surface. Maatwerk in design wastafels is waar we voor staan!

Onze collectie Solid Surface wastafels

Solidz Obliquo

De Solidz Obliquo Collectie bestaat uit diverse rechthoekige solid surface wastafels met een schuine bodem. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afmetingen en kunt u de keuze maken om uw wastafel een enkele of dubbele spoelbak te geven. Tevens worden deze spoelbakken voorzien van een solid surface uitneembaar gootje welke u ten alle tijden uit de wasbak kunt halen. Zo kunt u uw wastafel altijd schoon maken wat met het oog op gebruik en onderhoud een ideale oplossing is. Zit uw gewenste afmeting er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor een maatwerk wastafel geheel naar wens. Tevens kunnen wij deze wastafels uitvoeren in diverse kleuren om uw badkamer een sfeer te geven die bij u past!

Solidz wastafel Obliquo schuine bodem

Solidz Thermo

De Thermo collectie van Solidz biedt u de mogelijkheid om een elegante en moderne solid surface wastafel in huis te halen. Doordat de bakken worden gethermovormd onstaat er een solid surface wastafel met een vloeiend doorlopende wasbak. Middels speciale verwerkingstechnieken worden deze wasbakken middels warmte gevormd tot unieke ontwerpen. De gethermovormde wasbak kan vele vloeiende vormen aannemen, waaronder de standaard weergegeven varianten. De thermo collectie kan tevens ook in diverse kleuren worden uitgevoerd. Wilt u een speciale gethermovormde Solid Surface bak of staat uw gewenste model er niet tussen? Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Solidz Thermo Solid Surface Wastafel

Solidz Slim

De Solidz Slim collectie bestaat uit een programma aan standaard solidz surface spoelbakken welke naadloos onder het blad verlijmd kunnen worden. Hierbij biedt de Slim collectie u een aantal standaard solid surface wastafels met diverse ovale, ronde en rechthoekige spoelbakken. U kunt kiezen hierbij standaard kiezen uit 1 of 2 bakken per blad. Ook de Solidz slim serie is in diverse afmetingen te verkrijgen waarbij aanvullend maatwerk er voor zorgt dat er altijd een design wastafel naar wens kan worden gemaakt. Hierbij adviseren wij en nemen wij u graag mee in het ontwikkel traject. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

HI-MACS wastafel Slim collectie Incollato Solid Surface

Solid Surface Maatwerk

Heeft u een specifieke wens voor uw badkamerelementen? Ga dan voor maatwerk van Solidz. Door onze eigen productie in Nederland kunnen wij uw badkamer geheel naar wens en op maat inrichten. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Daarom werken wij ook met gerenommeerde merken als Corian, Hi-macs en Betacryl. Zo kunnen wij uw douchevloer en douchewanden, bad en eventuele badombouw en wastafel met eventuele achterwanden allen uit hetzelfde materiaal maken waardoor kleurverschil binnen solid surface merken voorkomen kan worden.Tevens kunnen wij indien gewenst uw producten installeren. Deze merken Solid Surface vergelen niet! We nodigen u graag vrijblijvend op afspraak uit in onze fabrieksshowroom in Asten om uw ideeën met ons te delen!

Solid Surface Maatwerk Badkamer

Profiteer nu van onze Solid Surface deals

Geregeld hebben wij unieke solid surface producten voor een extra scherpe prijs. Zo kunt u op onze Solid Surface Deals pagina profiteren van éénmalige designobjecten of kunt u profiteren van scherpe aanbiedingen omdat wij onze collectie verfrissen. Trends veranderen, en wij veranderen mee. U vindt er naast aparte witte design waskommen onder andere zwarte Solid Surface waskommen, vrijstaande wasbakken, vrijstaande wastafels en diverse design baden in zowel wit mat Solid Surface als zwarte Solid Surface baden. Tevens vindt u er vrijstaande wastafels met als voordeel dat u zo’n Solid Surface fontein vrij in de ruimte kunt plaatsen. Sommige van deze vrijstaande elementen hebben tevens vakken om uw handdoeken in op te bergen en hebben ruimte achter de wasbak waar een kraan op gemonteerd kan worden. Met onze design kranen van Italiaanse kwaliteit kunt u uw vrijstaande wastafelelement helemaal af maken. Bekijk hier onze Italiaanse designkranen van Giulini G.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u opzoek naar een solid surface wastafel die perfect past in uw badkamer? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat! Mocht uw gewenste afmetingen van uw solid surface wastafel op maat er niet tussen staan geef dit dan aan in het opmerkingen veld. Indien u goed omschrijft wat u wilt kunnen wij u direct een offerte doen toekomen. Indien u een tekening en/of impressie heeft van wat u voor ogen heeft kunt u deze mailen naar info@solidz.nl Wij nemen u graag mee in het ontwikkeltraject en komen graag met een advies op maat!