• Solid Surface

  Solid Surface betekent letterlijk vertaald vast oppervlak. Dat is een van de belangrijkste eigenschappen van het materiaal, namelijk dat het geen poriën heeft. Hierdoor is het zeer hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Solid surface biedt een enorme vrijheid aan vormgeving waardoor vele ontwerpen mogelijk zijn.

Wat is Solid Surface?

Wat is Solid surface? Solid Surface is een verzamelnaam voor duurzame oppervlaktematerialen die bestaan uit acryl en/of polyester gebonden natuurlijke mineralen en pigmenten. Het materiaal is niet poreus, door en door en voelt toch zacht aan. Tevens is het gemakkelijk in onderhoud en naadloos te verlijmen waardoor vrijwel elke beschadiging kan worden gerepareerd.

Corian & Hi-Macs

Premium Solid Surface

Solidz werkt uitsluitend met de beste Solid Surface producten zoals Corian en Hi-Macs.
Hierdoor vergelen onze producten niet en staan wij garant voor de kwaliteit en lange levensduur.
Daarnaast verwerken wij ook het bekende Krion, Staron, Kerrock of andere gewenste solid surface merken.

Waarom Solid Surface in uw badkamer?

Unieke eigenschappen Solid Surface

 • Sterk & Massief

  Solid Surface is massied, homogeen en sterk materiaal. het Materiaal is door en door gekleurd en patronen lopen over volledige dikte

 • Niet Poreus & Hygiënisch

  Solid Surface heeft een homogene structuur en absorberen geen vloeistoffen. Door deze samenstelling zijn ze eenvoudig te reinigen en uiterst hygiënisch.

 • Kleurrijk & tijdloos

  Solids Surface is in ontelbare kleuren verkrijgbaar. Niet alleen in strak wit, maar ook in marmer-en beton look of andere stucturen. Door de vele kleuren en uitstraling van het materiaal is Solid Surface tijdloos.

 • Naadloos

  Solid Surface kan middels vrijwel onzichtbare lijmnaden met elkaar verbonden worden. Ook spoelbakken kunnen naadloos verwerkt worden in het blad. Zo heeft u vrijwel geen beperkingen in uw ontwerp!

 • Herstelbaar

  Door de homogene eigenschap van Solid Surface kan het materiaal bij schade vaak in oorspronkelijke staat hersteld worden.

 • Duurzaam

  Doordat het materiaal herstelbaar is en meerdere malen opgepoetst kan worden gaat Solid Surface decennialang mee.

 • Thermovormen & transparantie

  Solid Surface is onder hitte thermisch te vormen waardoor de meest prachtige vormen ontstaan. Sommige platen hebben de eigenschap om licht door te laten. Ideaal voor de creatieve geesten onder ons.

 • 10 jaar garantie!

  Solidz staat garant voor kwaliteit door te werken met de beste Solid Surface merken als Corian & Hi-Macs. Hierdoor zijn wij in staat maar liefst 10 jaar aflopende garantie te geven op ons maatwerk.

Gebruik & onderhoud Solid Surface

Solid Surface vereist minimaal onderhoud. Door de homogene en niet poreuze eigenschappen van het materiaal, is afname met een vochtige, zachte doek in de meeste gevallen al voldoende. Heeft u toch hardnekkige vlekken? Klik dan hier voor een uitgebreid overzicht met richtlijnen voor onderhoud van Solid Surface producten en het verwijderen van vlekken.

Solid Surface wastafels

Maatwerk in eigen beheer

Onze Solid Surface wastafels worden geheel op maat voor u gemaakt.

Solidz presenteert u diverse lijnen van standaard wastafels waarbij eventueel maatwerk zorgt voor een perfect sluitende oplossing. Ook kunnen we complete wastafelmeubels bekleden met Solid Surface. Doordat Solidz uitsluitend werkt met de beste Solid Surface merken als Corian en Hi-Macs vergelen onze producten niet en staan wij garant voor de beste kwaliteit en lange levensduur.

Binnenkort beschikbaar

Solidz Obliquo

De Solidz Obliquo Collectie bestaat uit diverse solid surface wastafels met schuine bodems. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende afmetingen met 1 of 2 spoelbakken met aflopende bodem. Tevens worden deze spoelbakken voorzien van een solid surface uitneembaar gootje. Zit uw gewenste afmeting er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor een maatwerk wastafel  geheel naar wens. Tevens kunnen wij deze wastafels uitvoeren in diverse kleuren om uw badkamer een sfeer te geven die bij u past!

Solidz Thermo

De Thermo collectie van Solidz biedt u de mogelijkheid om een elegante en moderne solid surface wastafel in huis te halen. Doordat de bakken worden worden gethermovormd onstaat er een solid surface wastafel met een vloeiend doorlopende wasbak. Deze wasbak kan vele vormen aannemen, waaronder de standaard weergegeven varianten. De thermo collectie kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Solid surface maatwerk is echter altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Solidz Slim

De Solidz Slim collectie bestaat uit een programma aan standaard solidz surface waskommen welke naadloos onder het blad verlijmd kunnen worden. Hierbij biedt de Slim collectie u een aantal standaard solid surface wastafels met diverse spoelbakken. U kunt kiezen uit 1 of 2 bakken per blad. Ook de Solidz slim serie is in diverse afmetingen te verkrijgen waarbij aanvullend maatwerk er voor zorgt dat er altijd een wastafel naar wens kan worden gemaakt. Hierbij adviseren wij en nemen wij u graag mee in het ontwikkel traject. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u opzoek naar een solid surface wastafel die perfect past in uw badkamer? vul dan onderstaand formulier in en ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat! Mocht uw gewenste afmetingen van uw solid surface wastafel op maat er niet tussenstaan geef dit dan aan in het opmerkingen veld. Wij nemen u graag mee in het ontwikkeltraject en komen graag met een advies op maat!